Dreamskyline har uppfödning i liten skala av Ceskoslovenský Vlciak & Bullterrier. Ni hittar oss i Långås, tio mil utanför Göteborg. Kennelns målsättningen är att få fram friska, glada och trevliga familjehundar. 

Jag skaffade min första bullterrier år 2000 det var en vit liten clown vid namn Bella som stal mitt hjärta. Sen har bullarna kommit och gått ur tiden. 2012 fick jag ett samtal från bästa vännen om en Csv omplacerings tik på 10 mån. Jag har alltid vart intresserad av rasen Ceskoslovenský Vlciaken sen den blev godkänd i sverige 2008. Bästa kompisen tog in en då som jag följt och bott med (min Trassels mamma) men inte vågat ta steget fullt ut till att skaffa en själv. Men så kom detta tillfället och vi öppnade vårat hem till denna underbara tjej 2012. Så efter henne har det flyttat in ytterligare tre CsV tjejer :)

Bullterrier och varghundar är två fantastiska raser som man inte kan leva utan, enligt min mening och som ger en så mycket på olika håll.

Kennel namnet är grunnat på mitt stora bilintresse och drömmen Nissan Skyline GTR, därför valpnamnen är på bullterrier sidan bilinspirerat. 

Våra valpar levereras enligt SKKs alla regler och med gällande försäkringar. I valpköpet ingår en livslång (valpens ;-) support. Man kan alltid vända sig till mig med frågor och funderingar!

Är ni nyfikna på mina hundar eller prata om raserna är ni varmt välkomna att höra av er.